Хіти продажу серед змішувачів для кухні в 2020

Хіти продажу серед змішувачів для кухні в 2020 - 1 03 березня 2020

Невід'ємною частиною будь-якої кухні є місце, де миють посуд, їжу, руки. Щоб здійснювати всі ці процедури було комфортно і приємно, крім правильно підібраною мийки, також необхідно відповідально підійти до вибору змішувача на кухню. Ми постаралися полегшити вам це питання, написавши цю статтю.

ТОП змішувачів для кухні був складений виходячи з наших особистих спостережень і продажів за останній час. Ми проаналізували до яких конкретно моделям люди придивляються частіше. Всі критерії і причини записали і тільки після цього становили даний ТОП.

Змішувач для кухні Zegor Gef4

Змішувач для кухні Zegor Gef4

Zegor, як представник китайського ринку, вже давно утвердився як бренд, з ім'ям, відомим на весь світ. Адже він може запропонувати велику колекцію різних моделей.

Дана модель має гарне поєднання зручність / ціна / якість. Матеріал - латунь з хромованим покриттям. 35 мм керамічний картридж. Верхня частина виливу зроблена таким чином, що можна змінювати кут, під яким буде текти вода, використовуючи при цьому зручний важіль зверху. Також комплектується шлангами підводки води. Якщо не бажаєте, через рік-два, зустрінеться з проблемою протікання цих шлангів, рекомендуємо відразу купити по якісніше і забути про цю проблему.

Змішувач для кухні Grohe BauLoop 31368000

Змішувач для кухні Grohe BauLoop 31368000

Класична за сучасними рамкам модель від німців. Грое - це гарантія якості і надійності на багато років. 28-ми міліметровий керамічний картридж спроектований по технології Grohe LongLife. Даний елемент прослужить вам дуже довгий час без необхідності його обслуговування. Зручний високий виливши і металевий важіль управління з вертикальним розташуванням забезпечить максимально комфортне щоденне використання. Хромоване покриття Grohe StarLight не боїться подряпин, а розводи від води або бруду дуже просто змиваються вологою мочалкою.

Змішувач для кухні Ferro Zumba BZA4

Змішувач для кухні Ferro Zumba BZA4

Дітище польської фірми Ferro є, здавалося б, класичний сучасний змішувач для кухні. Але у нього є своя родзинка. Справа в тому, що його гусак повністю гнучкий, в буквальному сенсі. Ви можете крутити, гнути, вертіти, як завгодно. Але спроектований він таким чином, що в будь-якому положенні буде фіксуватися і мимоволі згинатися не стане. Таким чином, даний змішувач може бути дуже практичний для тих, кому часто потрібно щось набрати з крана, що не поміщається в мийку або там вже просто зайнято. Або просто міняти висоту / положення / кут потоку води. У модельному ряду безліч різних кольорів на будь-який смак.

Сам корпус зроблений з високоякісної латуні. 35 міліметровий керамічний картридж забезпечить тривалий і безперебійне користування.

Змішувач для кухні Zerix LR4055B-3

Чи користуєтеся вдома фільтром для очищення води? А може плануєте? Якщо відповідь так - то відмінним рішенням стане придбання змішувача з двома виходами: для брудної і для очищеної води відповідно. 

Змішувач для кухні Zerix LR4055B-3

Zerix пропонує таке рішення в стильному матово-чорному кольорі. Його конструкція розроблена і зроблена таким чином, що очищена вода не стикається з брудною. Справа в тому, що всередині корпусу є додаткова латунна трубка, по який і йде питна вода.

Оснащений керамічним сорокамілліметровим картриджем. Кріпиться до стільниці або мийці за допомогою однієї великої гайки, що робить процес установки максимально простим і швидким.

Змішувач для кухні Q-tap Eventi 007

Чи відчуваєте проблеми з гарячою водою? Постійно відключають на ремонт труб? Чи маєте бойлер, але він не справляється з усіма навантаженнями, а може для нього просто немає місця?

 Змішувач для кухні Q-tap Eventi 007

Відмінним виходом з подібного положення буде придбання змішувача з проточним нагрівачем. Він зроблений таким чином, що нагріває воду до необхідної температури практично моментально. Встановлюється також, як і звичайний, але додатково необхідно підключити до розетки на 220 В і все готово!

Дана модель від надійного китайського виробника Q-tap має відмінну якість, зроблений з пластика і неіржавіючої сталі aisi 304. Керамічний картридж 25 мм.

ТОП фірм змішувачів для кухні. Також, якщо в даній статті Ви не знайшли для себе цікавою моделі, ми порекомендуємо виробників, на товари яких можна дивитися і не бояться поганої якості.

  • Zegor
  • Grohe
  • Hansgrohe
  • Imprese
  • Ferro
  • Bianchi