Які бувають сидіння для унітазу: особливості

Які бувають сидіння для унітазу: особливості - 1 29 травня 2020

Унітаз повинен мати максимально комфортні умови. Тому вкрай важливо знати про те, які види сидінь для унітазу буває, які вони мають особливості. Це допоможе вибрати найбільш підходящий варіант.

Різновиди

Кришки для унітазу бувають найрізноманітніші. Є моделі з додатковим функціоналом, наприклад, з біде. Також антибактеріальні, з повільним закриттям і багато іншого.

  1. М'які - відмінний варіант, якщо вам необхідно досягти максимального комфорту, якщо з тих чи інших причин доводиться проводити досить багато часу сидячи на ній. Також, такі варіанти добре підходять дітям. Пам'ятайте, що будь-м'які сидіння дуже комфортні, вони не довговічні, з часом покриття тріскається і стає навіть небезпечним, може колотися і дряпати шкіру. Тому такі моделі змінюють кожні рік-два.

  2. Жорстке - стандартний варіант. Виготовляються з пластику, дерева. Класичне пластикове сидіння йде в комплекті з усіма сучасними унітазами. Воно може мати додаткові функції і особливості: мікроліфт - це особливість закривання кришки, досить її злегка нахилити, як далі вона сама плавно закриється. Це дозволить плавно і без зайвого шуму виробляти закриття кришки унітазу. Антибактеріальне покриття - з таким покриттям ви можете не бояться за чистоту місця, з яким ви стикаєтеся шкірою.

  3. Сидіння-біде - вкрай вдалий варіант для тих, у кого банально немає місця для установки окремого біде. Візуально і за зручністю кришка нічим не відрізняється від звичайної, проте має в задній нижній частині спеціальний невеликий виливши, який і виконує функцію біде.

  4. З підігрівом, масажем і так далі - найбільш дорогі функціональні кришки, відносяться до преміум класу. Для тих, хто цінує кожну хвилину свого життя і поспішає забезпечити себе комфортом на кожному кроці.

кришка для унітазу

Заміна кришки для унітазу

Якщо ви хочете зробити заміну сидіння, то в першу чергу вам необхідно виміряти розмір і місця кріплень, щоб не промахнутися при покупці нового. Для цього виміряйте міжосьова відстань між точками кріплення, а також ширину і довжину обідка. Якщо так сталося, що старого сидіння з тієї чи іншої причини вже немає, то можна виміряти чашу унітазу. Якщо у вас порівняно нова модель, то просто зверніться на гарячу лінію інтернет-магазину сантехніки Сантехдеталь, скажіть назву унітазу, і наші менеджери запропонують вам варіанти, які 100% підійдуть.

кришка для унітазу

При виборі нового сидіння звертайте увагу на кріплення - краще, щоб вони були металевими, а не пластмасовими. Таке кріплення буде більш надійним і довше прослужить. Найбільш актуальними на сьогодні є моделі з антибактеріальним покриттям.

Купуйте кришку для унітазу в інтернет-магазині сантехніки Сантехдеталь. Ви можете зробити замовлення вже зараз! Зателефонуйте нам, або зробіть замовлення самостійно, за допомогою нашого зручного сайту.