ТОП-5 найпопулярніших і надійних виробників сантехніки

ТОП-5 найпопулярніших і надійних виробників сантехніки - 1 03 березня 2020

Виробники сантехніки, на сьогоднішній день, мають високу конкуренцію на ринку.

Абсолютно кожен винаходить нові технології і дизайни, щоб здивувати і перейняти клієнтів у своїх суперників в даній сфері. Серед безлічі фірм є ті, хто виділяється і має високий рівень довіри споживачів, який вибудовувався роками. У даній статті ми постараємося відповісти на питання «який виробник сантехніки краще?».

Виробник сантехніки Kolo

виробник сантехніки kolo

Дана фірма входить до складу корпорації Geberit Group - однієї з найбільших в Європі в даній сфері. Всі виробництва, як і походження компанії КОЛО, в Польщі. Беруть свій початок в 1962 році. Займаються виробництвом кераміки, а саме: унітази, ванни, умивальники і т.д.

Продукти КОЛО мають високий попит на території України і всієї Європи в цілому. Відрізняються гарною якістю за доступну ціну, що й приваблює покупців.

Виробник сантехніки Volle

виробник сантехніки volle

Дивно, але спочатку дана Іспанська фірма займалася виробництвом спортивного обладнання та аксесуарів. Але в 2012 році компанія змінила свій профіль в сторону обладнання для туалетів, ванн, кухонь.

Відомі своєю турботою про екологію. Постійно займаються розробками новинок, які будуть витрачати все менше води і електроенергії. А також вся продукція виробляється з екологічно чистих матеріалів.

Волл виробляють безліч різних елементів для ванних і кухонних кімнат: починаючи від змішувачів, і закінчуючи унітазами, душовими кабінами і т.д. Що цікаво, начинки для унітазів комплектуються вже відомими нам Geberit Group.

Виробник сантехніки Roca

виробник сантехніки roca

Заснована в 1917 році братами Roca, в Іспанії. Вони займалися виготовленням чавунних батарей і радіаторів для опалення будинків. А вже в 1929 почали робити власні чавунні ванни. Згодом почали розвиватися і далі в бік сантехніки. Попутно купуючи різні торгові марки, в числі яких: Swiss Keramik, Holding Laufen та інші. В наші дні Roca охопили вже 170 країн і побудували 78 заводів для власного виробництва.

Зараз виробляють повний асортимент продукції для ванної: від меблів, аксесуарів і змішувачів, до ванн, унітазів і т.д. Є єдиним в світі виробником, який робить всі види ванн: акрилові, сталеві і чавунні. Відрізняються високою якістю і великим асортиментом різноманітних моделей.

Виробник сантехніки Grohe

виробник сантехніки grohe

Grohe це провідний німецький виробник змішувачів і комплектуючих як для домашнього користування, так і комерційного. Системи інсталяції, змиву, прихованого монтажу. Виробляють продукт найвищої якості. Розробляють власні інноваційні дизайни, за що безліч разів нагороджувалися в різних конкурсах по дизайну. Також, журнал Fortune вніс їх в число п'ятдесяти компаній, що прагнуть змінити світ. Їх стратегія позитивно впливає на суспільство і планету. Grohe покриває приблизно 8% частки всього ринку сантехніки. Крім дизайну, розробляють безліч власних технологій, які покращують комфорт і якість у використанні.

Виробник сантехніки Hansgrohe

Виробник сантехніки Hansgrohe

Фірма заснована в 1901 році, в місті Шильтах, що в Німеччині. У назву закладено ім'я та прізвище засновника - Ханса Грое. Практично з самого початку основною ідеєю компаній були інновації. Hansgrohe впровадили на ринок сантехніки безліч нововведень, в числі яких: перший в світі сифон з дистанційним управлінням і переливом; багатофункціональний гидробокс з масажем, ароматерапією, музикою і т.д. Також фірма активно бореться за збереження земних водних запасів.

Hansgrohe виробляють: змішувачі, душові гарнітури, аксесуари і системи зливу.

Кращі виробники сантехніки були представлені нами в даній статті.
Тепер ви знайомі з ними трошки ближче. Звертаючись до сантехніки від виробника, представленого тут, можете не бояться і не сумніватися в їх якості і надійності.