Кращі виробники змішувачів

Кращі виробники змішувачів - 1 03 березня 2020

Змішувач - вкрай важливий елемент ванної кімнати або кухні. Тому і вибирати його необхідно уважно, щоб він служив довго і не потребував обслуговуванні, або заміні довгий час. Ми підібрали для вас найкращі фірми змішувачів, виробники яких вже давно утвердилися і зарекомендували свій продукт як самий якісний і надійний на ринку сантехніки. Сподіваємося, що це допоможе полегшити вам цей непростий вибір.

Кращі виробники змішувачів для кухні, для ванни, для душу, для раковини повинні, в першу чергу, відрізняються гарною якістю і надійністю, а також, що не менш важливо - практичністю. Також вкрай важливий наданий вибір модельного ряду, адже смаки і переваги у всіх різні і виробники намагаються догодити всім.

Змішувач Haiba

змішувач haiba

Виробники змішувачів Haiba це продукт китайської компанії. Фірма заснована в кінці минулого століття. За ці роки було створено п'ять філій в різних частинах країни. Більше тисячі співробітників працює над виготовленням змішувачів Haiba. Хоч все виробництво знаходиться, Haiba гарантують максимально хороший продукт, адже виробничий процес постійно знаходиться під контролем німецьких фахівців. Дані змішувачі виготовлені з високоякісної латуні. Компанія Haiba виробляє змішувачі для різних цілей. А також лійки та душові стійки.

Переваги змішувача Haiba:

Виробник позиціонує свою продукцію як товари найвищої якості. Головні переваги їх змішувачів:

  • Високоякісне хромоване покриття;
  • всі складові посиленою міцності;
  • товста латунь;
  • продукція поставляється в міцних коробках, щоб уникнути пошкоджень при транспортуванні

Змішувач Bianchi

змішувач bianchi

Bianchi Rubinetterie також заснована в кінці минулого століття. Італійський виробник відрізняється якісним продуктом і неповторним дизайном. Безліч років випробувань на міцність кожної окремої деталі забезпечує високу надійність і міцність змішувачів. Вишуканий і класичний Італійський дизайн з великою кількістю пропонованих колірних рішень не залишить байдужим нікого.

Переваги змішувача Bianchi

  • Висока якість і надійність виробів;
  • широкий модельний ряд;
  • багата кольорова палітра;
  • вишуканий дизайн.

Змішувач Imprese

Змішувач Imprese

Чеська компанія з виробництва змішувачів та аксесуарів Imprese S.R.O. спочатку була заснована як компанія, яка виробляла компоненти для європейських виробників.

Чехи розробили власне обладнання і до того ж, вони постійно співпрацюють з виробниками замінних механізмів для змішувачів - завдяки цьому виробництво Imprese має якість найвищого рівня. У концепцію виготовлення закладена простота пресованої форми, а також зручність разом зі стильним дизайном, тим самим компанія пропонує продукт, який зможе відмінно вписатися в кожне дизайнерське рішення інтер'єру.
Всі змішувачі Imprese представляють собою продукти, повністю складаються зі сплаву латуні класу C85700, з вмістом міді не менше 59%, з хромонікелевим покриттям. Щоб додати продукції блиск, який буде радувати око, використовуються електрохімічні, гальванічні методи.

Переваги змішувача Imprese

  • Проста установка завдяки захопленню великий гайкою;
  • знімний аератор (ключ в комплекті);
  • змішувачі для раковини, кухні та ванної з рухомим аератором;
  • висока якість матеріалів.

Змішувач Hansgrohe

Змішувач Hansgrohe

Продукти компанії Hansgrohe вже давно є лідируючими у своїй галузі. Ви мрієте про розумного змішувачі на кухню або ванну з гарним дизайном, який полегшить вам повсякденну роботу з водою? Бренд Hansgrohe може запропонувати широкий асортимент змішувачів для ванної і не тільки, які представляють собою щось більше, ніж просто кран. Можливість гнучкого і тонкої настройки потоку і температури води з функцією запам'ятовування.

Дана німецька фірма відрізняється оригінальними дизайнерськими рішеннями в комбінації з сучасними технологіями. Полегшите собі щоденні завдання за допомогою змішувачів Hansgrohe.

Переваги змішувача Hansgrohe

  • Великий функціонал;
  • вишуканий дизайн для будь-якого смаку;
  • високоякісна сервісна підтримка протягом усього терміну дії гарантії;
  • німецька якість.

Змішувач Grohe

змішувач grohe

Дана компанія, в першу чергу, прагне до цікавого дизайну, якості та екологічності. Завдяки тому, що ці прагнення їм вдаються - GROHE може гарантувати свій особистий девіз «Pure Freude an Wasser» (нім. Чиста радість у воді). Заводи компанії розташовані в Німеччині, що підтверджує знак якість «Made in Germany». Фірма розробила і запатентувала безліч унікальних технологій, таких як: SlikMove (плавність ходу важелів) StarLight (зносостійкі покриття), DreamSpray (ідеальні режими душовою струменя) і багато інших.

Протягом останніх 10 років компанія Grohe отримала більше 240 нагород, більшість з них в області інноваційних технологій і дизайн. А ще посіли третє місце в рейтингу найбільш стабільних і великих компаній Герман