Змішувач для кухні з вигином - для чого потрібно?

Змішувач для кухні з вигином - для чого потрібно? - 1 27 березня 2020

З плином часу люди постійно придумують щось нове. Навіть у ситуаціях, коли, здавалося б, це вже не потрібно. Навіщо нам це потрібно? Звичайно ж, для підвищення комфорту, умов, варіативності, та чого завгодно. Прогрес, також, торкнувся і змішувачів для кухні. Гнучкий виливши - як щось нове, але стрімко набирає популярність. Чому? Давайте розбиратися.

Варіації змішувачів для кухні з гнучким зливом

Кухня - місце, де мийка, в парі з водою, мають постійний попит. Все тому, що нам часто необхідно мити продукти, посуд, набирати воду. Часто буває, що брудного посуду в мийці скупчується багато і мити її стає некомфортно, через досить низького розташування виливу змішувача, або потрібно набрати води в каструлю, але мийка забита, а інакше не виходить, все з тієї ж причини.

Для вирішення таких проблем і був придуманий такий варіант змішувача для кухні, як модель з гнучким і / або висувним виливом.

Однак, навіть в цих моделях є деякі конструкційні відмінності:

  • Гнучкий виливши від заснування. Особливість таких змішувачів полягає в тому, що ви можете надати практично будь-яку форму виливши. Хочете закриття спіраль? Так будь ласка!
  • Висувний душ. Візуально він практично не відрізняється від звичайного кухонного змішувача. Однак, варто лише потягнути за його кінчик, як тут вже він почне висуватися, по типу врізного змішувача для душу на шлангу. Також, часто, вони мають окрему кнопку на самій лійці, що дозволяє ще більш зручно їм користуватися.
  • Поворотний наконечник. Також, за візуальною складовою не відрізняється від звичайного. Але, носик змішувача є поворотним, його можна обертати в зручному напрямку.

змішувач з гнучким зливом змішувач з гнучким зливом на кухнізмішувач з поворотним наконечником

 

Зацікавив цей вид змішувача для кухні, але не хочеться прощатися з тим, що стоїть зараз? Або він був куплений відносно недавно, і ви не готові до заміни? Є вихід - поворотний аератор. Не секрет, що більшість сучасних змішувачів обладнані аератором. Це спеціальна насадка, яка виглядає як сіточка. Її завдання полягає в тому, щоб не пропускати дрібні частинки бруду, а також економити воду, шляхом змішування потоку з повітрям. Існують аератори, які також можна обертати і повертати. аэратор поворотныйаэратор поворотный для смесителя

Матеріал, який використовують при виготовленні кухонних змішувачів з гнучким зливом

Не секрет, що виробники використовують різні види металів і сплавів на своїх виробництвах. Щоб у вас було розуміння які вони бувають і що краще, ми розповімо про найбільш часто використовуваних:

  • Латунь. Більшість змішувачів виготовляють саме з цього матеріалу. Виходить він з сплаву міді та цинку. Має високу міцність і довговічність. При цьому не є дорогим.
  • Нержавіюча сталь. Часто виробники позиціонують свої змішувачі, як вироби, виготовлені з нержавіючої сталі. Однак це не зовсім так. Справа в тому, що нержавіюча сталь досить дорога. Тому, з метою економії і зниження ціни на кінцевий продукт, виробники залишають лише зовнішню оболонку з нержавіючої сталі, або навпаки, лише тонкі стінки всередині. Все інше - це все та ж латунь, або, що гірше, силумін.
  • Мідь, бронза. Використовується в найдорожчих змішувачах. Найчастіше в дизайнерських. Дані метали досить дорогі, тому рідко зустрічаються впринципі.

змішувач з бронзи

Купити змішувач для кухні з гнучким зливом або поворотний аератор за найнижчими цінами ви завжди можете в нашому інтернет магазині сантехніки Сантехдеталь.